Doe mee met de Meldactie ‘Hobbels bij werk’

Welke hobbels kom je als (ex-)deelnemer van Umah-hai tegen bij het vinden van werk? Lukt het om bij tijdelijke uitval toch je baan te behouden? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Doe mee met de Meldactie van Ieder(In), het Landelijk Platform GGz en Patiëntenfederatie NPCF.

Ervaar je hindernissen bij of naar werk?

Gezamenlijke patiëntenorganisaties als Ieder (In), het Landelijk Platform GGz en Patiëntenfederatie NPCF doen deze zomer een diepgaand onderzoek naar de belemmeringen die mensen met een (psychische) aandoening of beperking of (chronische) ziekte ervaren bij werk. Of mensen die hindernissen nu ervaren bij het vinden van werk of bij terugkeer naar werk of binnen het werk: alles is van belang om de signalen uit de achterban zo goed mogelijk te laten doorklinken naar de politiek en instanties.

Jouw ervaringen bij het zoeken en vinden van werk, of als je ziek bent geweest bij de terugkeer naar werk, gebruikt Meldactie in de lobby naar de politiek. Zij wil graag weten wat daar allemaal bij speelt en waar de belemmeringen en kansen zich voordoen. De resultaten worden gebruikt in de lobby naar de politiek en instanties om de signalen uit de achterban zo goed mogelijk te laten doorklinken.

Doe mee met de Meldactie!

Welke hobbels ervaar je, en welke mogelijkheden worden niet benut door werkgevers en/of overheidsinstanties? Wil je de vragenlijst invullen? Het duurt ongeveer 15 minuten.

Vul hier de vragenlijst in

Umah-hai artikel delen via social media