Nieuwe website Umah-hai online!

Umah-hai bestaat dit jaar tien jaar. Een mooie reden om de bestaande huisstijl te vernieuwen inclusief de website. Samen met Kees Internet heeft Umah-hai een nieuw logo ontwikkeld en is de realisatie van deze site tot stand gekomen.

Nieuw logo

Na een mooie ontdekkingsreis met een werkgroep langs de kernwaarden, passende uitstraling en identiteit van Umah-hai, zijn we tot het nieuwe logo gekomen. De kleuren groen en blauw vonden we allen het best passend bij Umah-hai. Dit waren ook al de belangrijkste kleuren in het vorige beeldmerk. Ook symboliseren deze kleuren de natuur, groen van het land en blauw van de lucht en zee. Bij Umah-hai staan we dichtbij de natuur en je eigen natuur.

De symboliek achter het beeldmerk luidt als volgt: de onderste boog staat voor draagvlak, vangnet, basis. De grote stip in de midden is de kern: de deelnemer staat centraal. Het kleine boogje er boven is de bescherming; de beschermde en veilige setting waarbinnen we wonen en werken aanbieden.

Pay-off

Dan is er ook nog de zogeheten pay-off: ‘Samen voor unieke zorg’, waarbinnen we nog steeds ‘samen zorgen voor elkaar’. Dat was namelijk de bestaande pay-off. Umah-hai is na tien jaar inmiddels meer dan alleen het samen zorgen voor elkaar. We zijn een unieke organisatie waar we trots op zijn!

Meer weten?

We nodigen u uit om rustig rond te surfen op de site. Mocht u vragen hebben over deze website dan kunt u contact opnemen met communicatieadviseur Daphne Manders via 06-110 356 95 of e-mail naar daphne.m@umah-hai.info.

Umah-hai artikel delen via social media