Contentpagina Umah-hai

Nieuwe website Umah-hai online!

Umah-hai bestaat dit jaar tien jaar. Een mooie reden om de bestaande huisstijl te vernieuwen inclusief de website. Samen met Kees Internet heeft Umah-hai een nieuw logo ontwikkeld en is de realisatie van deze site tot stand gekomen.

Umah-hai Umah-hai

Nieuw logo

Na een mooie ontdekkingsreis met een werkgroep langs de kernwaarden, passende uitstraling en identiteit van Umah-hai, zijn we tot het nieuwe logo gekomen. De kleuren groen en blauw vonden we allen het best passend bij Umah-hai. Dit waren ook al de belangrijkste kleuren in het vorige beeldmerk. Ook symboliseren deze kleuren de natuur, groen van het land en blauw van de lucht en zee. Bij Umah-hai staan we dichtbij de natuur en je eigen natuur.

De symboliek achter het beeldmerk luidt als volgt: de onderste boog staat voor draagvlak, vangnet, basis. De grote stip in de midden is de kern: de deelnemer staat centraal. Het kleine boogje er boven is de bescherming; de beschermde en veilige setting waarbinnen we wonen en werken aanbieden.

Pay-off

Dan is er ook nog de zogeheten pay-off: 'Samen voor unieke zorg', waarbinnen we nog steeds 'samen zorgen voor elkaar'. Dat was namelijk de bestaande pay-off. Umah-hai is na tien jaar inmiddels meer dan alleen het samen zorgen voor elkaar. We zijn een unieke organisatie waar we trots op zijn!

Meer weten?

We nodigen u uit om rustig rond te surfen op de site. Mocht u vragen hebben over deze website dan kunt u contact opnemen met communicatieadviseur Daphne Manders via 06-110 356 95 of e-mail naar daphne.m@umah-hai.info.

Umah-hai artikel delen via social media